Principal Informații de sănătate Cum să dormiți bine cu soțul dvs. atunci când conținutul este mare
Cum să dormiți bine cu soțul dvs. atunci când conținutul este mare

Cum să dormiți bine cu soțul dvs. atunci când conținutul este mare

Anonim

Să te simți confortabil în pat este probabil una dintre cele mai mari provocări în timpul sarcinii. Cu atât mai dificil, deoarece stomacul dvs. devine mai mare în timpul celui de-al doilea și al treilea trimestru.

Împărtășirea unui pat cu partenerul, care încearcă, de asemenea, să doarmă confortabil, poate fi mai supărătoare.

S-ar putea să-l treziți sau să-i deranjați somnul, deoarece aveți crampe sau trebuie să vă întindeți picioarele. Citiți următoarele sfaturi care vă ajută pe amândoi să dormiți mai bine:

1. Dormind în dimensiunea patului

Dacă vă puteți permite și aveți spațiu, cumpărați un pat mai mare, astfel încât să vă puteți întinde corpul mai liber. Acest pat va fi util și dacă intenționați să vă culcați cu copilul dvs. după ce se naște.

2. Cumpărați o saltea nouă

Dacă salteaua este liberă sau crepată, atunci este timpul să cumpărați o saltea nouă. Experții în somn recomandă să schimbați salteaua o dată la 7-8 ani, astfel încât să puteți dormi bine.

3. Pentru două paturi

O pernă lungă plasată în mijlocul patului ca barieră vă poate ajuta să vă simțiți confortabil pe o parte. Un alt sfat este să cumpărați pături suplimentare, așa că nu trebuie să vă luptați cu pătura la miezul nopții.

4. Rezolvați probleme de sforăit

Dacă unul dintre voi sforăie, soluția poate fi să dormi într-un pat separat. Dacă nu aveți un alt dormitor, lăsați-vă partenerul să doarmă în camera familiei pentru câteva nopți. Acest lucru este doar temporar pentru a vă ajuta să dormiți amândoi.

Dacă dormirea separată nu este o opțiune, dopurile cu ureche cu ceară sau silicon pot ajuta cu adevărat să mascheze sforăitul. Cu toate acestea, utilizarea dopurilor pentru urechi poate cauza umflarea la exteriorul urechii. Pentru a preveni acest lucru, mențineți urechile și dopurile de urechi curate și uscate. Dacă urechea se simte mâncărime și credeți că puteți fi alergic sau sensibil la dopurile urechii, cereți sfatul unui medic generalist.

5. Faceți un pui de somn

Dacă suferiți de tulburări de somn noaptea, încercați să faceți un pui de somn, dacă puteți.

Este mai bine să dormi noaptea în același timp. Cu toate acestea, dacă într-adevăr nu puteți dormi noaptea, încercați să vă culcați cu 1-2 ore înainte de a dormi partenerul. Veți putea avea loc pentru a schimba poziția de dormit.

Dacă ați început deja concediul de maternitate, vă puteți odihni după ce partenerul pleacă la muncă. Cu toate acestea, nu uitați că acest lucru ar putea face mai dificil să dormi noaptea.

Distribuie acest articol:

Distribuie:

  • Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe WhatsApp (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe LinkedIn (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe linia nouă (Se deschide într-o fereastră nouă)
  • Faceți clic pentru a partaja pe BBM (Se ​​deschide într-o fereastră nouă)

Revizuit: 24 mai 2019 | Ultima modificare: 24 mai 2019

sursă

http://www.babycentre.co.uk/a547382/sharing-a-bed-pregnancy-sleep#ixzz3di7B54A2